• BG

  PRONAĐEN ČETRNAESTOGODIŠNJI DEČAK RANKO PETROVIĆ

  Četrnaestogodišnji dečak Ranko Petrović, čiji je nestanak prijavljen policiji, pronađen je večeras u okolini Beograda, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

  MUP je naveo da se dečak sam pojavio kod bližeg srodnika.

  Mediji su prethodno objavili da je dečak nestao sinoć oko 18 časova kada je krenuo iz Krfske ulice na Zvezdari ka školskom dvorištu.

  U Beogradu je u petak oko 18 časova nestao četrnaestogodišnji dečak Ranko Petrović, učenik osmog razreda, potvrdila je dečakova majka Berislava Petrović za „Blic“.

  Foto: Facebook

  Ona kaže da je Rankov nestanak prijavljen policiji, ali da su se u potragu za njim uključili i dečakovi drugari iz razreda, koji po društvenim mrežama dele njegovu fotografiju s nadom da će ga neko prepoznati i javiti policiji gde se Ranko nalazi.

   Dečakova majka ispričala je za „Blic“ da je Ranko u petak krenuo iz Krfske ulice na Zvezdari ka školskom dvorištu i da mu se tada izgubio svaki trag.

  – Krenuo ka školskom dvorištu da se vidi sa drugarima, ali njegovi drugari su mi rekli da nikada tamo nije ni stigao – kaže dečakova majka Berislava.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com