• Gradovi

  ‘Netačna istraživanja javnog mnjenja’

  Portparol tima predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nikola Jovanović ocenio je da su danas objavljena istraživanja javnog mnjenja o podršci predsedničkim kandidatima netačna i da podaci sa terena govore drugačije.

  „Odredjena istraživanja javnog mjenja u Srbiji često služe politikantskim ciljevima“, naveo je Jovanović u saopštenju.

  On je istakao da je „interesantno da je ovo istraživanje objavljeno u istom trenutku kada i informacije koje povezuju Vladimira Bebu Popovića sa (kriminalnim) Zemunskim klanom, što se preko noći skida sa naslovnih stranica i zamenjuje tim rezultatima“.

  „Ne bi bilo prvi put da se Popović služi medijskim manipulacijama kako bi sebe amnestirao i dodvorio se svom novom šefu Aleksandru Vučiću“, naveo je Jovanović.

  On je napomenuo i da su rezultati drugih istraživanja javnog mnjenja, kao i podaci sa terena drugačiji.

  „Uzgred, sve naše informacije iz drugih istraživanja javnog mnjenja, baš kao i sa terena, govore da su gradjani željni promena i da upravo u Jeremiću vide izlaz iz ovog poniženja i beznadja“, istakao je Jovanović.

  Beogradski Blic objavio je danas na naslovnoj strani istraživanje Stratedžik marketinga po kome bi, da se predsednički izbori održavaju u nedelju, kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić osvojio 52,3 odsto glasova, Saša Janković 13,9 odsto, a Vuk Jeremić 13,3 odsto.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com