• Novosti online

  Невероватна моћ трансформације

  Једна од најутицајнијих и најцењенијих холивудских звезда данашњице, Никол Кидман, 20. јуна прославиће 52. рођендан. Глумица која нас из улоге у улогу изненађује невероватним трансформацијама рођена је у знаку Близанаца са подзнаком Шкорпије и Месецом у Стрелцу. У свет филмске уметности закорачила je рано, као тинејџерка у родној Аустралији. Светску славу стекла je улогама заводница, али и као жена једног од најмоћнијих холивудских глумаца и продуцената – Тома Круза. Ипак, тек у зрелим годинама понела је епитет карактерне драмске уметнице и срећне и остварене породичне жене.

  Сунце Никол Кидман налази се на последњем 29. степену Близанаца. Неаспектовано је у осмом пољу Хороскопа. Отворена је за нове предлоге и идеје, радознала, младалачког духа, талентована, прилагодљива, али и мистична и затворена. О свом приватном животу нерадо прича. Диспозитор Сунца из Близанаца је Меркур у знаку Рака. Утиче на промене расположења, превелику емотивност, осетљивост, а снагу и сигурност проналази једино у стабилној и срећној породици. Меркур образује одличан аспект према Нептуну у Шкорпији у првом пољу Хороскопа. Интуитивна је, креативна, уметничког сензибилитета, али и склона машти и нереалним проценама. Јак Нептун доноси невероватну харизму, фотогеничност, воли камеру и увек је наглашен у Хороскопима филмских глумаца. Нажалост, Меркур из Рака образује незгодан аспект према Марсу из Ваге у дванаестом пољу Хороскопа. У појединим тренуцима је напета и нервозна, недостаје јој самопоуздања. Има потребу за хармоничним емотивним односом и ако није у потпуности сигурна у партнерову љубав постаје несигурна и деструктивна.

  Подзнак у Шкорпији утицао је на велике изазове и искушења, али јој је дао и невероватну снагу да се избори са тешкоћама и да јача и снажнија настави својим путем. Владар Асцедента – Плутон позициониран је у знаку Девице у једанаестом пољу Хороскопа. Образује конјукцију са Ураном и одличан аспект према Меркуру у Раку (диспозитор Хороскопа) и према Нептуну у Шкорпији. Никол је натпросечно интелигентна, проницљива, али и веома захтевна према себи и другима. Велики је професионалац и на пословном плану ништа не препушта случају, напротив, бави се сваким детаљем и ситницом, перфекциониста је.

  Јупитер у знаку Лава на врху неба у конјукцији са МЦ, као и оптимистични Месец из Стрелца из другог поља који прави одличан аспект према Венери из Лава у десетом пољу Хороскопа, донели су јој светску славу и популарност, али и статус једне од најбогатијих глумица. Тригон Венере из Лава и Месеца из Стрелца према Сатурну у Овну утицали су да професионалну и емотивну афирмацију, као и личну стабилност и реализацију биолошког родитеља, доживи тек у зрелијим годинама. Изазован аспект Венере из Лава према Нептуну из Шкорпије утицао је на младалачке емотивне заблуде, погрешне процене и љубавна разочарања. Из брака са Томом Крузом изашла је дубоко повређена, а потпуну срећу и испуњење пронашла је тек у раним четрдесетим у срећној породици коју је створила са музичарем Китом Урбаном.

  Прошле године транзитни Сатурн из Јарца образовао је изазован аспект према владару Хороскопа – Меркуру у Раку и према Марсу у Ваги. Током снимања последњег филма – „Уништитељка”, због веома захтевне улоге глумица је пролазила кроз један вид депресије и незадовољства. Ипак, у предстојећем периоду Сатурн ће изаћи из неповољног аспекта, а транзитни Јупитер из Стрелца прелазиће преко наталног Месеца и образовати одличан аспект према Венери из Лава и према Сатурну из Овна. Оптимизам, енергија и добро расположење враћају се на велика врата. Чувена глумица несумњиво ће имати одличне пословне понуде и оствариће нове животне улоге, али и добити награде и признања за свој рад.

  Зоран Делибос

  Facebook.com/astrolog Zoran Delibos

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com