• Ekonomija

  Niče hotel u centru grada, Vučić položio temeljac

  hotel monaFoto: Tanjug, Dragan Kujundžić

  Posao u hotelu „Mona Plaza“, prema najavama, naći će 200 ljudi.

  Novi hotel nalaziće se na Dorćolu, a polaganju kamena temeljca prisustvovali su ministri Rasim Ljajić i Mladen Šrčević, kao i građani tog dela Beograda.

  „Mona Plaza“ prostiraće se na oko 20.000 kvadrata imaće 152 sobe i apartmane, parking, banket salu, fitnes centar, dva restorana, a biće izgrađen po savremenim standardima.

  NOVI SIMBOL GRADA: Komad raja u Kneza Miloša FOTO

  Vučić je, u obraćanju prisutnima naglasio da je veoma važno da osim stranih, imamo sve više domaćih investitora.

  „Tih 30 miliona evra, koliko će biti uloženo u ovaj projekat, je ogroman novac za Srbiju, značajan za celu našu zemlju“, rekao je on.

  Istakao je da je kao predsednik došao ne zato što je imao velike zasluge za današnji kamen temeljac, već što je prepoznao u onome što radi ta porodica mnoge važne stvari za našu zemlju.

  „Prepoznao sam budućnsot u srpskim porodičnim kompanijama, koje se prenose sa roditelja na decu, u ljudima koji su dovoljno odgovorni i ne dodvoravaju se javnosti izjavama, rade za budućnost, a ne žive samo u prošlosti“, poručio je on.

  Podsetio je da su članovi porodice Momirović kritikovali njegovu najavu mera za povećanje minimalnih zarada, i da su se potom svi ustremili na njih.

  „Međutim, oni moraju da misle o radnicima i svom poslu. Gledaju kao pravi poslovni ljudi kako da opstanu na tržištu, mroaju da plate 800 plata svakog meseca. Tog dana sam razumeo koliko je kompanija ‘Mona’ ozbiljna kompanija“, objasnio je on.

  Kompanija „Mona“ proizvodi žensku i mušku odeću od kože i tekstila, kao i širok asortiman kožnih aksesoara, a ulaganje u turizam započela je 2011. godine.

  Tada je osnovana „Mona Hotel Manadžment“ u čijem su vlasništvu hoteli „Mona Zlatibor“ na Zlatiboru, hotel „Javor“ u Kušićima i hotel „Argo“ u Beogradu.

  Kompanija Mona izgradiće na uglu Solunske i Dračke ulice, na Donjem Dorćolu, hotel sa četiri zvezdice “Mona Plaza”.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com