Regioni

NIJE SPREČIO UBISTVO U OHRIDU: Krivična prijava protiv menadžera kafića ispred koga je ubijen Dimita

Kako je saopšteno, protiv menadžera „Tabane“, tridesettrogodišnjeg I. E. iz Ohrida, podneta je krivična prijava jer nije za vreme dočeka Nove godine preduzeo odgovarajuće mere za održavanje javnog reda i mira u tom kafe baru.

Navedeno je da menadžer „Tabane“ nije preduzeo odgovarajuće aktivnosti da spreči narušavanje javnog reda i mira tučom i taj događaj nije prijavio policiji.

Prijavljeni I. E. je imao dogovor o kratkotrajnom zakupu ugostiteljskog objekta „Tabana“ u kojem je organizovao doček Nove godine.

Prema policiji, oko 2.10 u tom kafiću u blizini šanka je započela žestoka rasprava sa guranjem Bojana M. iz Kraljeva i Dimitra M. iz Ohrida. U tom guranju su, prema ranijim informacijama, sa jedne strane bili Dimitar i dva njegova prijatelja, a sa druge osumnjičeni Kraljevčanin i dva njegova prijatelja, nakon čega ih je osoblje razdvojilo.

Kada je Dimitar M. izlazio iz tog ugostiteljskog objekta prvoprijavljeni Bojan U. ga je zaustavio u nameri da se obračuna sa njim, navodi policija. Napao ga je udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu i naneo mu teške povrede od kojih je Dimitar preminuo.

Policija je 1. januara ujutro u Ohridu uhapsila trojicu srpskih državljana, od kojih je jedan osumnjičen za ubistvo dvedesetsedmogodišnjeg Dimitra M. Posle prvih rezultata istrage podneta je krivična prijava protiv srpskog državljanina Bojana U. (29) iz Kraljeva zbog sumnje da je počinio ubistvo, a protiv još dvojice Kraljevčana, dvadesetšestogodišnjeg M. P. i dvadesetpetogodišnjeg G. P. podnete su krivične prijave za pomaganje.

Svoj trojici srpskih državljana 2. januara je određen pritvor u trajanu od 30 dana.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Autor: Beta

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh