• Gradovi

  Nikolić doputovao u Argentinu na inauguraciju Makrija

  Predsednik Nikolić je tokom sastanka zahvalio na podršci Argentine izraženoj tokom glasanja na Generalnoj konferenciji Uneska, kada je odbijen zahtev Prištine za članstvo u toj organizaciji, saopštila je sinoć služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

  BEOGRAD – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doputovao je u radnu posetu Argentini, gde će prisustvovati inauguraciji predsednika te zemlje Maurisija Makrija.

  Predsednik Nikolić je tokom sastanka zahvalio na podršci Argentine izraženoj u glasanju na Generalnoj konferenciji Uneska, kada je odbijen zahtev Prištine za članstvo u toj organizaciji, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

  Predsednik Makri je zahvalio i na podršci Srbije Argentini u UN, napomenuvši da će Argentina nastaviti da podržava Srbiju kao što je to učinila na Generalnoj konferenciji Uneska.

  „Makri je zahvalio Nikoliću na dolasku, istakavši da ceni napor da se uputi na tako dalek put i uvaži ga“, navodi se u saopštenju.

  Dvojica predsednika su se, kako se dodaje, usaglasila da će raditi na jačanju već dobrih odnosa dve države.

  „Predsednik Argentine jedino je predsedniku Nikoliću uputio poziv da se sastanu i dan pre svečane ceremonije polaganja zakletve“, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

  Foto Tanjug, S. Radovanović/ arhiva

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com