Politika

Nikolić: Želim pobedu SNS

Tomislav Nikolić Predsednik SrbijeFoto: TANJUG/ TANJA VALIC

Želim da pobedi SNS, rekao je Nikolić i, na pitanje da li će biti razočaran ako se to ne dogodi, odgovorio da lično neće biti razočaran, ali će, kako je ocenio, ako pobedi neko drugi, to biti razočaranje „jer bi se mnogo toga lošijeg nego do sada dešavalo“.

To iskreno mislim, ali ću se prilagoditi svakoj vladi, rekao je Nikolić pošto je potpisao ukaz o raspuštanju Skupštine Srbije i odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora za 24. april.


Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da nema medija koji nije o njemu loše pisao, ali da on nikada ne govori i ne piše protiv njih, što kako se, kako je primetio, smatra njegovom slabošću, pa onda „takvi mogu ponovo da me okrpe“.

„Što se pisanja medija tiče samo mene ne pitajte kako se mediji u Srbiji ponašaju prema ljudima. Ne znam da li ovde ima predstavnika redakcije koja se nije ogrešila o mene, pa vas uvek lepo dočekam i ispratim i nikada ne govorim i ne pišem protiv vas. Onda vi misilte da je to moja slabost i da možete ponovo da me okrpite“, kazao je Nikolić na konferenciji za medije.

Kažao je i da bi voleo da su mu bar našli neku grešku tokom mandata, nešto što na primer nije dobro uradio za Srbiju, za šta bi im, kaže, bio zahvalan.

„Ali naslovne stranice posvećene meni mogle bi u tekstu da imaju jednu rečenicu. Teksta o meni nema i zato se prave naslovne fotografije preko celih naslovnih stranica i nikad neću da se žalim. I ako se budem kandidaovao neću ni reč reći, iako bih mogao da vam navedem medije koji će celu kampanju u da posvete pokušaju da ne budem ponovo izabran“, poručio je Nikolić.

Zato, kako je rekao, smatra i da današnji predstavnici opozicije imaju mnogo manje razloga da se žali na pisanje medija, nego predsednik republike, koji se, dodao je „ne bavi politikom u kampanji“.

Istakao je i da očekuje da mediji u kampanji budu fer i korektni, poručivši da ovo nije vreme „za ljubimce i simpatizere“, nego vreme izbora kada i od medija zavisi kako će građani odlučivati.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh