• Novosti online

  Niska inicijativa: politicka zloupotreba javnih resursa

  Čak i za 1. Maj, u parku Čair, SNS je pravio akciju na Toboganu za decu sa deljenjem hrane a sve pod okriljem slika i štandova sa slikom Aleksandra Vučića.

  Za posluženje je bila prasetina, piletina, roštilj i sokovi.

  Prisutni su bili Poverenik SNS-a za Niš Zvezdan Milovanović, Večnik Opštine Medijana Srđan Jovković, istaknuta članica SNS-a i radnica Zavoda za zapošljavanje Vanja Stojanović i naravno Predsednik Opštine Medijana Nebojša Kocić.

  Ovo je još jedan u nizu zloupotreba dece u političke svrhe. Pre nekoliko meseci imali smo slike sa Čegra u organizaciji Opštine Pantelej sa decom u majicama SNS-a, dok je pre nekoliko dana cela Gradska uprava sa skoro celim komunalnim sektorom preduzeća išla na doček Vučiću po direkivi načelnika Gradske uprave Janjića.

  Sada očigledno Opština Medijana, EPS i Telekom Srbija su radili zajedno na ovoj akciji.

  Da bi sve ovo bilo moguće, Elektrodistribucija je 30. Aprila namestila sanduče sa strujom jako blizu ove lokacije a pred kraj manifestacije viđeno je vozilo Telekoma Srbija koje je prelepljeno na mestu natpisa.

  Propust je bio jer se parče papira sa natpisa odlepilo, pa se videlo ko je vlasnik vozila.

  Pri slikanju samog vozila, pripadnici organizacije, najverovatnije neki članovi SNS-a su bili verbalno nasilni, jer ne žele da se slikaju dok rade. Izbegnut je dalji okršaj, odlaskom sa mesta.

  Lepo je videti da neki ljudi rade za 1. Maj iz Državne službe, ali opet koristeći resurse celog društva, države i državnih kompanija radi promocije političkih lidera.

  Saopstenje: Niška Inicijativa

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com