• Regioni

  NIŠLIJA UHAPŠEN U SKOPLJU: Uoči dočeka Nove godine obio stan i ukrao torbicu i jaknu!

  Srpski državljanin osumnjičen je za „tešku krađu na posebno drzak način“ i „tešku krađu u pokušaju“, a kako se navodi, krivična dela izvršio je sa još jednom, za sada nepoznatom osobom 31. decembra 2015. u ranim jutarnjim satima u skopskom naselju Karpoš.

  Sudija za prethodni postupak je Nišliji, koji je u policiji priznao krađe, odredio protvor u trajanju od osam dana. Osumnjičeni je, prema policiji, sa saučesnikom provalio u stan sa blindiranim vratima, gde su u prvo u hodniku uzeli žensku torbu u kojoj je bilo oko 20 evra, nakon čega su iz sobe gde su spavali stanari uzeli i mušku jaknu, navela je polcija.

  Odmah posle prve pljačke V. P. i njegov saučesnik su pokušali da obiju vrata susednog stana odgovarajućim alatom, ali u tome nisu uspeli jer je u bravi sa unutrašnje strane bio ključ. Nakon nekoliko pokušaja osumničeni su odustali i otišli, ali je stanar primetio provalnike i odmah obavestio policiju.

  Policija je, navodi se u saopštenju, uhvatila osumnjičenog V. P. i privela ga u policijsku stanicu, gde je priznao krivično delo.

  Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

  Autor: Beta,Foto: Printscreen

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com