Gradovi

Nova generalna direktorka Telenora Srbije

BEOGRAD – Ingeborg Ofsthus nova je generalna direktorka Telenora Srbije i na dužnost će stupiti 1. marta dok će dosadašnji direktor Ove Fredheim preuzeti nove dužnosti u okviru Telenor Grupe, saopštila je kompanija Telenor Srbija.

„Srećna sam i počastvovana što mi je pružena prilika da vodim Telenor u Srbiji. Sa jakim brendom, vrhunskom mrežom i inovativnim uslugama imamo dobru osnovu za dalje jačanje liderske pozicije na tržištu. Radujem se što ću nastaviti da radim sa kompetentnim i posvećenim timom i što ćemo razvijati nove usluge za dobrobit naših korisnika i društva u celini“, rekla je Ofsthus.

Ofsthus je u Telenoru od 1998. Bila je izvršna direktorka Tehnike Telenora u Srbiji od septembra 2012. Pre toga je bila na nekoliko upravljačkih funkcija u tehnici u Telenorovim operacijama u Nemačkoj, Norveškoj i na Tajlandu. Radila je na različitim pozicijama unutar Telenor grupe, uključujući osnivanje i vođenje „CTO foruma“, a poseduje i iskustvo pokretanja dva grinfild mobilna operatora, navodi se u saopštenju.

Foto Telenor

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh