• Hronika

  Nova saznanja iz istrage ubistva Jelene Marjanović

  Jelena MarjanovićFoto: youtube/printscreen

   

  Policija je veštačenjem stvari odnetih iz kući Marjanovića prethodne nedelje utvrdila da su oni celokupno pokućstvo, nameštaj, zidove i podove detaljno prali varikinom.

  Ovim sredstvom opran je i tepih koji su krajem prošle nedelje inspektori urolan izneli u dvorište, ali i kompletno kupatilo u kući.

  Iako podatak da su Marjanovići detaljno prali kuću posle Jeleninog ubistva deluje veoma intrigantno, za sada se iz njega ne mogu izvesti tragovi koji vode do rešenja slučaja.

  Policiji je, piše taj list, posebno zapala za oko i izjava Jeleninog svekra Vladimira Marjanovića, koji je u vreme dok su inspektori pretresali njegovu kuću pre desetak dana rekao okupljenim novinarima:

  „Policija nam pretresa kuću, dok se ubica sa čekićem šeta na slobodi“.

  Inspektorima je sumnjivo zašto je Vladimir pomenuo da je Jelena ubijena čekićem, kada nikada nije potvrđeno da je to sredstvo kojim je izvršen zločin.

  Naime, do sada je uvek pominjana drvena palica ili neki drugi drveni predmet.

  MUŠKI DNK NA JELENINOJ TRENERCI?

  Na trenerci Jelene Marjanović, u kojo je trčala neposredno pre ubistva 2. aprila, pronađen izlolovan je DNK trag koji navodno pripada muškoj osobi.

  Prema informacijama iz istrage, za razliku od tragova ranije nađenih na njenoj patici, pramenu kose i drugim stvarima, ovaj trag bi možda i mogao da se iskoristi kao dokaz, javlja „Informer„.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com