Gradovi

Nova Srbija: Izbori najbolji način provere volje građana

BEOGRAD – Nova Srbija smatra da su izbori najbolji način provere volje građana za politiku stabilnosti, reformi i privrednog oporavka koju vodi Vlada Srbije, kao i prilika da se političke stranke suoče sa realnošću, napominjući da je spremna da da puni doprinos u okviru koalicije koju predvodi Srpska napredna stranka.

Iz Nove Srbije kažu da daju punu podršku odluci predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da se zajedno sa redovnim lokalnim i pokrajinskim izborima proveri volja građana i na vanrednim parlamentarnim izborima.

Odluka da se ide i na vanredne parlamentarne izbore je bolja nego da se nastavi atmosfera stalnog licitiranja izborima, veštačke polarizacije društva, kao i različitih oblika neosnovanog osporavanja politike koju vodi aktuelna vlada, smatraju u Novoj Srbiji.

„Nova Srbija će u najkraćem mogućem roku na stranačkim organima doneti sve neophodne odluke za učešće svih članova stranke na izborima i spremna je da u predstojećoj kampanji da puni doprinos u okviru koalicije koju predvodi Srpska napredna stranka“, navodi se u saopštenju Nove Srbije.

Foto Tanjug, Z. Žestić (arhiva, ilustracija)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh