Regioni

NOVI LOTO SKANDAL U SRBIJI!

Večerašnje izvlačenje u 91. kolu igre na sreću Loto, kod mnogih je izazvalo sumnju u regularnost ove nagradne igre. Naime, nakon što su svi brojevi izvučeni iz bubnja, grafici je trebalo više od četiri minuta da te brojeve ispiše na ekranu.

Nakon višeminutnih konsultacija sa režijom, prvi čovek Komisije za izvlačenje brojeva Ljubomir Škorić je rekao da je sve u redu i da su izvučene dve šestice. Izvučeni su brojevi 1, 3, 8, 21, 25, 30, 36.

Na ekranu je grafika, ipak, prvo ispisala da je izvučena samo jedna šestica, da bi nakon nekoliko sekundi taj podatak bio promenjen u dva dobitnika. Pitanje je gde je u međuvremenu nestala ta jedna šestica.

Sve vreme dok se čekalo rešenje problema, Škorić se izvinjavao zbog greške, a izvinjenje je svim igračima LOTO nagradne igre upućeno i nakon što je grafika ispisala brojeve.

Podsećamo, pre samo godinu dana izbio je skandal u 59. kolu igre na sreću Loto kada su gledaoci u direktnom prenosu videli kako na ekranu izlazi broj koji još nije izvučen iz bubnja.

Ovde igra počinje u 3.55 snimka …

 

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh