Novosti online

Нови Сад: билборди СРС уклоњени јер су нелегални

НОВИ САД – Билборди са ликом председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља уклоњени су са више локација у Новом Саду, у коме је у току предизборна кампања. Инспекција тврди да су рекламни објекти нелегални, а радикали да је реч о „дивљачком насртају” власти на опозицију.

Српска радикална странка позвала је градску власт да „сместа прекине са овом сулудом акцијом” и поручила да су радикали спремни да физички бране билбоде са ликом њиховог председника.

У Градској управи за инспекцијске послове „Политици” је речено да су рекламни панои уклоњени јер их је предузеће „Брендоманија” д. о. о. за услуге из Беочина поставило на јавној површини без одобрења надлежног органа. Навели су шест локација у граду одакле су билборде, по закључцима те градске управе од 2. марта, уклонили радници њиховог Одсека за принудна извршења и ЈКП „Стан”.

„Напомињемо да ће Градска управа за инспекцијске послове града Новог Сада наставити са уклањањем нелегално постављених објеката, у овом случају рекламних ознака”, наводи инспекција у одговору нашем листу.

Радикали су, међутим, саопштили да су „напредњаци и њихова братија хитно издали ненормалну и бахату директиву да у српској Атини не сме да осване ни један билборд са ликом председника СРС др Војислава Шешеља”.

„Да су толико огрезли у свом суманутом самољубљу говори и чињеница да су постали алергични и на саму помисао на његов лик”, саопштио је новосадски СРС.

Председник тог одбора Ђурађ Јакшић каже да је демонтирано седам билборда: код Контраста, Бига, Граса, Јиска, на Мишелуку, у Темеринском путу и улици Миленка Грчића. Набраја и да је то укупно 13 лица са ликом Шешеља, јер су плакати већином с обе стране.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh