• Gradovi

  Obradović: Pozivam Vučića na TV duel, neće doći jer je politička kukavica

   

  Obradović: Pozivam Vučića na TV duel, neće doći jer je politička kukavica

   

  Budući predsednički kandidat Dveri Boško Obradović pozvao je danas predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na televizijski duel ali i izrazio uverenje da on na to neće pristati.

  „Ja vam sad kažem da Vučić neće smeti da izadje ni na jedan direktan televizijski duel u ovim predsedničkim izborima. Ja ga direktno prozivam i tvrdim da je on najobičnija politička kukavica. Pobeći će od pitanja koja su mu neugodna – šta radi njegov brat, čime se bave njegovi kumovi, Šta stoji iza Savamale i Beograda na vodi. Kakvi su to izbori ako nemate debate i direktno sučeljavanje kandidata“, rekao je Obradović novinarima u Čačku.

  Nakon što je potpisao svoju kandidaturu za predsednika u prostorijama Dveri u Čačku, Obradović je ocenio da će biti drugog kruga predsedničkih izbora i da duboko veruje u ulazak u drugi krug.

  „Uveren sam da Vučić ne može da pobedi u prvom krugu bez izborne kradje i bez totalnog zatvaranja medija“, rekao je Obradović.

  On je rekao da Vučić nije ispunio nijedno predizborno obećanje i da je slika njegove vlasti „foliranje, glumatanje, pozorišne predstave, lažna obećanja, lažni statistički podaci i tortura nad gradjanima“.

  Ponovio je da je obaveza svakog zaposlenog u javnim preduzećima da skupi 20 potpisa za Vučića ili će izgubiti posao.

  Obradović je rekao da je siguran da gradjani hoće nekog novog na političkoj sceni, nekoga ko nije kupio diplomu, ko nema afere iza sebe, ko nije kompromitovan ni korumpiran i ko predstavlja novu snagu i novu ideju.

  On je ocenio da ostali predsednički kandidati ne predstavljaju nove političare u Srbiji i da su svi već bili u vlasti ili raznim kombinacijama sa vlastima.

  Obradović je istakao da je prava opozicija vlasti, za razliku od Vojislava Šešelja koji je, prema njegovim rečima, „opozicioni kandidat za račun Aleksandra Vučića“ i da za razliku od predsedničkih kandidata Vuka Jeremića i Saše Jankovića, nije za nastavak evropskih intregracija koje je ocenio kao pogubne.

  Dveri su danas u Čačku počele prikupljanje potpisa za Obradovićevu predsedničku kandidaturu. Prema njihovim podacima, potpisi se skupljaju u više od 70 gradova i opština u Srbiji u kojima je za 24 sata sakupljeno oko 5.000 potpisa.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com