Hronika

OBRT: Novi svedok u istrazi ubistva!

jelena krsmanović, jelena marjanović, jeca krsmanovićFoto: YouTube

Laza Popović, penzioner iz Crvenke je kobne subote, kada je nestala monstruozno ubijena Jelena Marjanović, oko 15.50 časova, video ženu, muškarca i dete kako zajedno trče nasipom u ovom borčanskom naselju.

Popović nijednog trenutka ne tvrdi da su to baš Marjanovići, međutim, ako se uzmu u obzir mesto i vreme, i to da Jelenina porodica tvrdi da je na nasip otišla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom, zaključuje se da su oni jedini par sa detetom koji su tog poslepodneva bili na nasipu, piše „Telegraf„.

Takođe, za razliku od Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji sve vreme tvrdi da je ona sama trčala, a on sa njihovom ćerkom išao polako za njom, Popović kaže da su sve troje trčali zajedno i ističe da žena nijednog trenutka nije bila sama.

Popović napominje i da na nasipu nije bilo nikoga osim čoveka sa štapom, i petlića koji su igrali utakmicu, a roditelji ih posmatrali sa tribina.

„Žena, muškarac i dete između njih, u sportskoj opremi, trčali su nasipom ka rampi u Crvenki. Prošli su mesto zločina“, kaže Popović.

On navodi da je na nasipu bio do 17 časova, i da je sve bilo mirno:

„Nikakve gužve, trke i panike nije bilo. Tek sutradan sam video mnogo policije, a od komšije čuo šta se zapravo desilo“, dodao je on.

Štampa prenosi i da su policijske ekipe, koje duže od mesec dana neprekidno tragaju za ubicom pevačice Jelene Marjanović, nastavile pretragu na novoj lokaciji koja bi mogla da doprinese konačnom rešavanju ovog monstruoznog zločina.

Istražitelji su juče „češljali“ deo ispod nasipa preko puta mesta gde je pronađeno Jelenino telo, javlja „Informer“. Taj deo policijske ekipe, koje rade na rasvetljavanju ovog zločina, do sada nisu pretraživale.

Ovo ukazuje da je najverovatnije pronađen neki novi trag, pošto je do sada pretraga bila fokusirana na gornji deo nasipa i pored kanala.

Ranije danas štampa je prenela i saznanja da na trenerci koju je pevačica nosila u trenutku ubistva, forenzičari su našli tragove ženskog DNK koji ne pripada njoj.

Istraga je na osnovu tog otkrića usmerena i u pravcu sumnje da bi Jelenin ubica mogla biti žena.

Beogradski mediji juče su pisali da protiv supruga ubijene pevačice Zorana, svekra Vladimira i devera Miloša ne postoji nikakav proces, ali im je zbog istrage savetovano da ipak ne napuštaju porodični dom,

Inače, tokom uskršnjih praznika nije bilo pomaka u istrazi. Policija i dalje traga za biciklistom od tridesetak godina, koga su snimile kamere u blizini nasipa 2. aprila, kad je poslednji put viđena Jelena, a traga se i za starijim plavim BMW.

U pitanju je biciklista u sivom duksu s crnom kapuljačom i rukavicama. Policija već više od tri nedelje češlja Borču u potrazi za ubicom pevačice „Granda“. Tako su samo tokom prošle nedelje ispitali na desetine meštana pokazujući im fotografiju misterioznog bicikliste uz pitanje da li ga prepoznaju. Iz istrage nema odgovora da li se on dovodi u vezu kao pomagač ili eventualno izvršilac ovog svirepog ubistva.

Obdukcioni nalaz koji je rađen u Institutu za sudsku medicinu trebalo bi ove nedelje da bude završen.

„Do kraja nedelje trebalo bi da budu završeni svi rezultati, uključujući i nalaz toksikologa koji se nešto duže čeka. Nakon toga, rezultate obdukcije dostavićemo nadležnom tužilaštvu“, rečeno je iz istrage.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.

Još nema zvaničnih informacija iz policije o ovom zločinu koji potresa Srbiju. Mediji su u proteklih mesec dana objavljivali najrazličitije izjave izvora iz policije, na osnovu kojih se može zaključiti samo da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh