• Novosti online

  Обука резервиста у Банатској бригади

  Министар одбране Александар Вулин обишао је Команду за развој Банатске бригаде у касарни „Народни херој Светозар Марковић Тоза“у Зрењанину, саопштило је Министарство одбране.

  „Један од приоритета у развоју Војске Србије јесте и припрема и опремање нашег резервног састава. Припадници Банатске бригаде раде веома добар посао. Техника је исправна, људи су обучени”, констатовао је Вулин.


  Пуковник Никола Дејановић

  Пуковник Никола Дејановић, командант Команде за развој Банатске бригаде, истакао је да је посета била прилика да се министар одбране упозна са реализацијом задатака у овој јединици.

  „Наш задатак је да обезбедимо све услове за успешну и брзу реализацију и извршење мобилизације, реализацију обуке са лицима из резервног састава, као и сталног састава и стварање способности за извршење задатака из све три мисије наше војске”, нагласио је пуковник Дејановић.

  Вулин је обишао и војни комплекс „Силос”, где је присуствовао сегментима обуке резервиста и приказу рада екипе Техничко-ремонтног завода „Чачак” на поправци тенкова.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com