• Gradovi

  Од грипа преминуо и полицајац из Ниша

  У ноћи између суботе и недеље од грипа је на Инфективној клиници Клиничког центра у Нишу умрла је још једна особа. Реч је, потврђено је Политици, о припаднику Полицијске управе МУП-а Србије у Нишу Бојану Митровићу, рођеном 1976. године, који је пре десетак дана примљен у установу у веома тешком стању и са угроженим радом органа за дисање. И поред свих предузетих мера да му се живот спасе, у суботу поподне и увече настале су велике компликације које су прошле ноћи резултирале смрћу овог припадника МУП-а.

  Како нам је речено у Полицијској управи Ниш преминули Бојан Митровић радио је у Полицијској станици „Медијана” и био је један од омиљених школских полицајаца у граду.

  Преминули полицајац је већ шеста жртва јаког грипа у Нишу. На Инфективној клиници, где се ситуација стално мења на стационарном лечењу је 38 пацијената из Ниша и са југа Србије, јер се сви најтеже оболели из градова у овом делу наше земље шаљу у ову установу на лечење. Од овог броја 11 пацијената је у веома тешком и критичном стању и сви су прикључени на апарате за вештачко дисање.

  Како је за наш лист речено у нишком Клиничком центру међу оболелима претходних дана и данас је шесторо деце, али сви су у стабилном стању и ни једно од њих није животно угрожено.

  Политика

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com