Gradovi

Odbornici SNS i opozicija neće na sednicu skupštine Šapca

ŠABAC – Odbornička grupa SNS zajedno sa predstavnicima opozicije neće učestvovati u radu predstojeće sednice Skupštine grada Šapca zbog nezadovoljstva događajima u skupštini prethodne nedelje, vezanim za izlazak dvoje dobpornika iz vladajuće Zajedno za Srbiju.

Sednici će jedino prisustvovati poverenik GO SNS-a Šabac Aleksandar Pajić, navedeno je u saopštenju gradskog odbora SNS.

Pajić je najavio da će biti jedini predstavnik opozicije na predstojećoj sednici Skupštine, iz nezadovoljstva zbog svih događaja i okolnosti u protekloj sedmici koji su pratili izlazak odbornika Marka Jančića i odbornice Tamare Bastaje iz stranke Zajedno za Srbiju.

Prema njegovim rečima, odnos aktuelne vlasti u Šapcu u odnosu na njihove odbornike i na odbornike drugih političkih opcija je više nego brutalan i skandalozan, te se čak vrši pritisak i na njihove porodice.

Kako je rekao, SNS će zajedno sa svojim koalicionim partnerima pružiti apsolutnu pravnu i svu zakonsku podršku svim predstavnicima naroda koji imaju potrebu da misle svojom glavom.

„Vladavina prava i demokratije je nešto što je neprikosnoveno i niko tu slobodu nema prava da oduzima“ rekao je Pajić.

Istupanje Jančić i Bastaje iz stranke Zajedno za Srbiju predstavlja pokazatelj je da je vreme da se u Šapcu promeni vlast, smatra poverenik SNS.

Foto/Google Maps, screenshot

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh