Novosti online

Одложени избори у ФСС

СТАРА ПАЗОВА – Одбор за хитна питања Фудбалског савеза Србије (ФСС) одложио је данас изборе у тој организацији за мај или јун ове године.

Како се наводи у саопштењу ФСС-а, на основу ;сугестија регионалних савеза, донета је одлука да се Изборна скупштина са априла помери на крај маја или почетак јуна, како би било више времена за квалитетан изборни поступак.

Избори у територијалним фудбалским савезима требало је да се одрже од 20. фебруара до 15. марта, али су данашњом одлуком Одбора за хитна питања померени за период од 11. до 30. априла, јавља Бета.

Такође, Одбор за хитна питања се упознао са дописом Црвене звезде, а поводом одлуке Дисциплинске комисије ФСС да се том клубу због неизмирених обавеза према Николи Мијаиловићу забрани регистрација нових играча.

Одбор је констатовао да одлучивање није у његовој надлежности, па је допис црвено-белих враћен Дисциплинској комисији.

На седници у Старој Пазови, којом је преседавао први човек ФСС Томислав Караџић, између осталог, разматрана су питања у вези са суђењем, а такође одлучено је да се с представницима Министарства унутрашњих послова организује састанак због сумњи у намештање утакмица у Супер лиги и Купу Србије.

Одбор за хитна питања одлучио је да се до даљег не додељују средства за помоћ клубовима, јер су она потребна за редовно функционисање Савеза и свих активности које су предвиђене у наредном периоду.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh