• BG

  Održana džipijada – Zlatibor 2019

  Održana džipijada – Zlatibor 2019

  „DŽipijada 2019“ održana je na Zlatiboru u organizaciji „4×4 kluba Avantura“ i uz podršku opštine Čajetina i preduzeća „Autostad“ iz Čačka, drugu godinu za redom.

  Majska subota i lepo vreme posle dužeg prohladnog i kišovitog perioda, kao i teže pristupačni, a predivni zlatiborski krajolici, upriličili su da je „DŽipijada 2019“ okupila preko 350 učesnika i entuzijasta avanture off-road vožnje u više od 150 vozila i pružila izvanredne uslove da se osete sve draži jedne ovakve manifestacije.

  Trasa ovogodišnje DŽipijade bila je delimično izmenjena u odnosu na prošlogodišnju i prilagođena većem broju učesnika, kao i složenijim uslovima terena, ali i ove godine vodila do idiličnih i skrivenih kutaka zlatne planine.

  Start je bio sa platoa ispred  hotela „Zelenkada“ i vodio preko Semegnjevske gore i Jablanice, uz doručak u prirodi i trubače, prema  Čavlovcu i Viogoru uz nestvarne vidikovce prema Mokroj Gori i mesta panorame kroz koje se mogla sagledati jedna sasvim drugačija perspektiva Zlatibora od uobičajene i osetiti sama srž i duh planine, da bi se do popodnevnih časova učesnici vratili na početnu tačku gde je organizovan ručak uz druženje i deljenje utisaka.

  D.K.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com