Politika

Oglasio se Vulin: Ovo niko nije očekivao

vulinFoto: Tanjug, Oksana Toškić


On je novinarima, nakon obilaska gerontološkog centra Šabac, rekao da je lista „Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje“, lista koja je i u apsolutnom broju osvojila 100.000 glasova više nego pre dve godine.

„Dobiti taj broj poslanika i glasova nije nešto što bi bilo ko očekivao nakon tako teških godina“, rekao je Vulin.

On je dodao da su građani Srbije razumeli da postoje dve politike – politika istine u kojoj kažete ljudima šta ih čeka, šta mora da se uradi da bi našoj deci bilo bolje i politika koja se ponaša neozbiljno pa će lagati, obećavati da će sve biti dobro a da se ništa ne radi i da će sve biti lako.

Povezane vesti

Vulin , koji je ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja istakao je da je to lista koja je imala čvrstu, jasnu politiku, odsnosno jedina lista koja je imala politiku.

Navodeći da su protekle dve godine bile teške, obeležene teškim reformama, neophodnim rezovima i svim onim što je država morala da radi da bi počela da se oporavlja, Vulin je istakao da su građani to razumeli.

„Dati ovakvu podršku jednoj listi, predsedniku vlade (Aleksandru) Vučiću je nešto što se nije do sada dešavalo. Građani Srbije su razumeli ko brine o njima i ko će nastaviti da brine o njima“, rekao je Vulin.

On je istakao da je to velika podsrška, ali i velika odgovornost za ono što nas čeka i za sve ono što će se dalje dešavati.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh