• Južna Srbija

  OKRUGLI STO „UJEDINJENE OPOZICIJE NIŠA“ POVODOM PITANJA SUDBINE NIŠKOG AERODROMA,  OVOG PUTA BIĆE ODRŽAN BEZ ODBORNIČKE GRUPE NIŠKA INICIJATIVA.

  Saopštenje odborničke grupe „Niška inicijativa“

  OKRUGLI STO „UJEDINJENE OPOZICIJE NIŠA“ POVODOM PITANJA SUDBINE NIŠKOG AERODROMA,  OVOG PUTA BIĆE ODRŽAN BEZ ODBORNIČKE GRUPE NIŠKA INICIJATIVA.

  NIŠKA INICIJATIVA podržava sve zainteresovane grupe – od organizacija civilnog društva do političkih grupacija svih orjentacija – koje se bore za spas Niškog aerodroma i očuvanje imovine i identiteta Grada. Činjenica da takozvanoj „udruženoj opoziciji“ pristupaju pojedinci i politički subjekti koji su iz ličnih razloga više puta menjali svoju stranačku orjentaciju, kao i oni koji su već učestvovali u vršenju vlasti na lokalu, sarađujući sa aktuelnim režimom u prošlosti ili dajući legitimitet mnogobrojnim odlukama na štetu Grada i njegovih žitelja, u cilju očuvanja i učrvšćivanja sopstvenog političkog integriteta, NIŠKA INICIJATIVA principijelno odbija poziv da prisustvuje ovom sastanku.

  NIŠKA INICIJATIVA snažno podržava građanski otpor neustavnom predlogu Gradskog veća za otpis imovine Grada vredne preko 50 miliona evra, zarad multinacionalnih profita i bunt protiv podaničkog mentaliteta struktura na vlasti i njenih klimoglavih poslušnika na lokalnom nivou.

  NIŠKA INICIJATIVA odbija da učestvuje u neprincipijelnim i za Grad štetnim kompromisima, budući da je upravo takva praksa dovela ovu regiju i društvo u celini do stepena propasti koje je sada više nego evidentno.

  Kao i do sada, glasaćemo, predlagaćemo i radićemo samo i jedino u interesu Nišlija.

  Za sve naše sugrađane dostupni smo na sledećoj adresi:

  https://www.facebook.com/Niška-Inicijativa-189119381702307/

  Članovi NIŠKE INICIJATIVE – odbornici Skupštine Grada Niša:

  dr Radmila Popović

  prof. Dejan Petković

  prof. Srđan Nonić

  prof. Dragoslav Petrović

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com