Gradovi

OO SNS Bač: DS hoće da omalovazi rad SNS i pomoć Romima

BAČ – Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bač demantovao je danas, kako navodi, još jednu u nizu plasiranih laži DS-a, a koja je usmerena na to da omalovaži rad SNS na lokalu i njihovo zalaganje da pomognu Romima.

Izraz „rasna diskriminacija“ je DS danas na najružniji način iskoristila u svojoj nemoći i strahu od predstojećih izbora i gubitka vlasti u Pokrajini, ukazali su bački naprednjaci u saopštenju.

„Zaista je sramotno što se DS Bač sada, pred izbore, setio Roma kojima nisu pomagali proteklih 14 godina i verujemo da su inspiraciju pronašli u sastanku održanom prethodnog dana upravo između predstavnika opštine Bač i pripadnika romske populacije“, naveli su bački naprednjaci u saopštenju ocenjujući da DS nekontrolisano pribegava lažima kako se približavaju pokrajinski izbori.

Naprednjaci smatraju da je svrha ovog „sastanka“ Mesnog odbora DS Vajska bila da se omalovaži rad i zalaganje SNS kao nosioca lokalne vlasti u opštini Bač, koja ima iskrene namere da pomogne Romima u vezi sa njihovim problema oko legalizace stambenih objekata.

DS je u prostorijama MZ Vajska od najavljenog stranačkog sastanka, pozivajući građane koji nisu članovi DS-a preko svakog mogućeg kapaciteta tih prostorija, pokušala da zloupotrebi okupljanje praveći nenajavljenu tribinu, koju je svaka stranka u obavezi da prijavi, objašnjava SNS.

Ta stranka najavljuje da će i dalje voditi politiku ravnopravnosti svih građana bez obzira na versku, nacionalnu i stranačku pripadnost, što već pokazuje svojim zalaganjem za romsku populaciju.

Oni su pitali i zbog čega je OO DS Bačka Palanka, a ne OO DS Bač danas optužio Srpsku naprednu stranku OO Bač i da li je to zbog toga što se sva četiri preostala člana nisu mogla da okupe i dogovore o zajedničkom iznošenju neistina.

Foto Tanjug/M. Jelesijević, S,. Radovanović, ilustracija, combo

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh