• Gradovi

  Оперска дива Драгана Молес певала је арије за децу из вртића

  Оперска дива Драгана Молес певала је арије за децу из вртића ЈПУ Пчелица, Петар Пан.

  Малишани су уживали слушајући арије из познатих цртаћа, певали заједно са дивом и приредили јој, како је она истакла, концерт за памћење.

  Васпитање и развијање правих вредности код деце императив је рада Јавне предшколске установе Пчелица Ниш.

  Након презентовања драмских, рецитаторских и спортских активности у раду са децом, васпитачи акценат стављају и на развој музичких способности код наших најмлађих.

  Музика помаже деци да се развију, да схвате свет који их окружује, да искажу своја лична искуства, али је пре свега битна њена едукативна улога, с обзиром да подстицајно делује на свеукупан развој детета.

  „Наша деца препознају квалитет, ми смо одлучили да у госте позивамо признате и праве уметнике.

  Прва нас је посетила оперска дива Драгана Молес, а сарадњу ћемо наставити и са другим уметницима, изјавила је директорица Установе Светлана Митић. Васпитачи предано раде на креирању музичког укуса наших најмлађих чланова друштва и зато су сви уживали на концерту светски признате уметнице Драгане Молес, истакла је Митићева.

  Васпитачи у свакодневним активностима негују љубав према музици,  креирају музички укус и настоје да укажу на значај музике за човеков живот и њену моћ да другима представи ко смо ми.

  Д.К.

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com