Društvo

Општина Александровац даје осам милиона динара за програме удружења грађана

Општина Александровац је расписала Конкурс за одобравање средстава за финансирање/суфинансирање програма од јавног инетреса које реализују удружења грађана и организације цивилног друштва из буџета Општине Александровац за 2023. годину.

Конкурсом се додељује 5,8 милиона динара за програме очувања, унапређења и представљања локалног културног наслеђа, добара и баштине и 2,2 милиона динара за програме у области: социјалне заштите, борачко-инвалидске заштите, заштите лица са инвалидитетом, друштвене бриге о деци, подстицање наталитета, помоћи старима, заштите и промовисања људских и мањинских права, као и за хуманитарне програме и друге програме у којима удружења искључиво и непосредно следe јавне потребе.

Рок за подношење пријава је 10. фебруар 2023. године, а конкурс је истакнут на званичној интернет страници Општине: https://www.aleksandrovac.rs/konkurs-za-odobravanje-sredstava-za-finansiranje-sufinansiranje-programa-od-javnog-interesa-koje-realizuju-udruzenja-gradjana-i-organizacije-civilnog-drustva-za-2023-godinu/#more-8189.

Александровац, 28. јануар 2023. године

ЉК

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh