• Gradovi

  Opština Čajetina protivi se poklanjanju odmarališta na Zlatiboru

   

  Opština Čajetina protivi se poklanjanju odmarališta na Zlatiboru (VIDEO)

   

  Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je danas da je odmaralište „Narcis“ na Zlatiboru, koje je opština ranije dala na upravu Ministarstvu unutrašnjih poslova, sada MUP odlučio da pripoji institutu „Čigota“.

  Na konferenciji za novinare, Stamatović je kazao da će se jedno od Zlatiborskih vrednosti, odmaralište „Narcis“ pokloniti institutu „Čigota“ koje će biti privatizovano i prodato.

  „U opštini Čajetina se dešavaju čudne stvari zadnjih godina, jer se neki ljudi koji su dobili mandat kockaju sa poverenjem naroda jer zemlju i institucije razbijaju, rasturaju i uništavaju i poklanjaju bliskim prijateljima“, istakao je Stamatović.

  Vlada Srbije je od januara pokrenula proces privatizacije 10 banja u Srbiji medju kojima se nalazi i privatizacija Specijalne bolnice „Čigota“.

  Stamatović je rekao da je opština Čajetina bez naknade prenela zemljište odmorališta „Narcis“ na upravu Ministarstvu unutrašnjih poslova i dodao da oni sada bez konsultacije sa lokalnom samoupravom to odmaralište daju na „poklon“.

  Iako u dopisu piše da zaposleni treba da ostanu na poslu, Stamatović je postavio pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću šta će se desiti ako institut „Čigota“ ne želi da primi zaposlene u odmaralištu.

  Stamatović, koji je i kandidat za predsedničke izbore, dodao je da će uputiti zvaničan dopis MUP-u jer smatra da se tom odlukom nanosi šteta opštini Čajetina.

   

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com