• Ekonomija

  Optimizujte poslovanje na Cloud platformi

  mts, belexpo centar, telekom, mts cloudFoto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Cloud je bezbedno, fleksibilno i ekonomično rešenje za sva preduzeća i predstavlja zamenu za skupu IT infrastrukturu potrebnu za vaše poslovanje. Pristupajte poslovnim podacima, servisima i aplikacijama u bilo koje vreme i sa bilo kog uređaja sa kojeg imate pristup internetu. Uz Cloud rešenje zagarantovana je potpuna privatnost i sigurnost vaših podataka, a primenom najsavremenijih sistema antivirus zaštite poslovni podaci su apsolutno bezbedni. Automatski backup obezbeđuje pouzdan oporavak sistema u slučaju incidentnih događaja.

  Direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća Borko Crnogorac naglasio je da Telekom Srbija garantuje pouzdanost smeštaja podataka i da korisnici mogu da budu sigurni da su njihovi podaci u Republici Srbiji i da su im uvek dostupni.

  Izvor: MONDO

  Naplata Cloud usluge podrazumeva modele „plati prema obimu korišćenja“ i „koristi usluge dok su ti potrebne“. To znači da usluge plaćate u zavisnosti od vremena i obima u kojem ste ih koristili, a možete ih menjati u skladu sa potrebama poslovanja, brzo i jednostavno, putem Cloud portala.

  Optimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformiOptimizujte poslovanje na Cloud platformi

  10 razloga da izaberete mts Cloud rešenje:

  1. Odabir rešenja prema potrebama poslovanja

  2. Plaćanje prema obimu korišćenja i korišćenje po potrebi (pay-per-use)

  3. Nema ulaganja u opremu i prostor za njen smeštaj

  4. Nema ulaganja u kupovinu skupih aplikacija

  5. Visok kvalitet data centara

  6. Profesionalna podrška 24/7

  7. Brza implementacija servisa i jednostavno upravljanje zakupljenim IT resursima

  8. Sigurnost podataka uz najsavremenije sisteme zaštite

  9. Automatski backup (kopije Vaših podataka na drugom serveru)

  10. Brz, potpun i stručan odgovor na sve Vaše zahteve

  Link Izvora

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com