Novosti online

Осумњичени за преваре нудио аутомобиле, струјомере…

Београдска полиција ухапсила је Н. Ј. (1968), држављанина Хрватске, без пребивалишта на територији Србије, због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела преваре, саопштено је из МУП-а Србије.

Он се терети да је кривична дела вршио тако што је потенцијалне жртве упознавао непосредним контактима и тако долазио до информације коју робу желе да купе. Потом се, представљајући се лажним именима, нудио да им по повољнијим ценама обезбеди куповину путничких моторних возила, струјомера или било које друге робе за коју су заинтересовани.

„За све ове услуге тражио је да му унапред плате, како би им обезбедио робу. На овај начин оштетио је грађане за преко 8.500 евра. Н.Ј. је приведен Првом општинском суду у Новом Саду пошто је за њим расписана потерница ради издржавања казне затвора”, наводи се у саопштењу.

Полиција сумња да је на овај начин оштећено још грађана, па их позива да се, уколико осумњиченог препознају на фотографији, јаве Полицијској управи за град Београд на телефоне 011/279-84-11 и 011/279-84-10.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh