Gradovi

Otvaranje Prokopa do 27. januara

Otvaranje Prokopa do 27. januara

BEOGRAD – Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će železnička stanica Prokop biti otovorena za desetak dana, ali svakako pre Savin dana, 27. januara.

“Mnogi nisu verovali ali mi ćemo kao što smo i obećali otvoriti Prokop dan pre Savin dana”, kazao je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić je kazao da će sada voz od Beograda do Novog Sada kretati sa Prokopa.

“Odmah ćemo krenuti i u drugu fazu Prokopa, gde imamo ideju i za šoping mol i za hotele i želimo da to bude jedno od najlepših mesta”, kazao je Vučić.

On je naveo da će za nekoliko dana početi i niz infrastrukturnih radova i najavio da će “ići da razbije neki domaći penušavac o kamen” kada bude počeli radovi na probijanju poslednjeg tunela na Koridoru 11.

Vučić je najavio da početkom marta u Beograd dolazi potpredsedenik Svetske banke, togom godine i predsednik, a sve u vezi sa reformom javnih preduzeća, koja podrazumeva Elektroprivredu, Puteve, Koridore, Železnicu i Srbijagas.

„Oni tu nisu izvanredno zadovoljni, ali nisu ni nezadovoljni“ naveo je Vučić dodajući da je uostalom Srbija do sada privatizovala 83 od 100 preduzeća predviđenih tim programom.

Foto Tanjug, D. Stanković

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh