• Gradovi

  Otvoren Novogodišnji festival na Beogradskom sajmu

  Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, otvorio je klizalište za decu, na beogradskom Sajmu

  BEOGRAD – Uz pesmu hora Dečjeg kulturnog centra i vatromet, večeras je na Beogradskom sajmu otvoren Novogodišnji festival, u okviru manifestacije Beogradska zima.

  Od danas, do 30. decembra, u hali dva Beogradskog sajma, mališani će uz besplatan ulaz moći da uživaju u predstavama, u zabavnom parku, na klizalištu…

  Otvaranju klizališta večeras je prisustvovao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, sa svoje troje dece, koji je pozvao sve roditelje do dovedu svoje mališane na taj festival.

  „Ovo je sjajan uvod u Novogodišnje veče i prilika da deca dođu i da uživaju“, rekao je Mali.

  On je podsetio da to nije jedina aktivnost u okviru Beogradske zime i da je ispred ustanove kulture Vuk Karadžić otvoren Trg bajki, Trg otvorenog srca na Trgu republike, a da će 1. januara tradicionalno biti organizovana Ulica otvorenog srca.

  „Mislim da će ove godine Beograd biti centar regiona tokom novogodišnjih praznika“, rekao je Mali, podsećajući da je organizovan i bogat muzički program za doček Nove godine.

  Dodao je i da će sa decom dolaziti na klizalište kad god bude imao slobodnog vremena i pozvao i druge roditelje da iskoriste lepo vreme do Nove godine.

  Otvaranje klizališta svojim tačkama uveličale su devojčice iz klubova umetničkog klizanja „Olimpik“ i „Mladost“.

  Manifestaciju Beogradska zima organizuju CEBEF (Centar beogradskih festivala), Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, Beogradska kulturna mreža, Dečji kulturni centar i ustanova kulture Vuk, zajedno sa Gradom Beogradom i gradskim komunalnim preduzećima.

  Preview

  SINISA MALI

  Slide

  SINISA MALI

  Slide

  SINISA MALI

  Slide

  MALISANI NA OTVARANJU KLIZALISTA

  Slide

  VATROMET

  Slide

  SINISA MALI

  Slide

  MINJA SUBOTA

  Slide

  SINISA MALI

  Slide

  MALISANI NA OTVARANJU KLIZALISTA

  SINISA MALI

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com