Gradovi

Otvorena renovirana sportska hala u Bajinoj Bašti

Tom prilikom odigrana je i revijalna fudbalska utakmica između tima domaćina i ekipe glumaca iz filma „Montevideo“. Otvaranju hale prisustvovalo je oko 2.000 ljudi, a prikupljana su i sredstva za lečenje malog Despota Lazića iz Bajine Bašte, koji boluje od retke genetske bolest.

BAJINA BAŠTA – Rekonstruisana sportska hala u Bajinoj bašti, za čiju obnovu je deo sredstava izdvojila Ambasada Norveške, a ostatak obezbeđen iz budžetskih sredstava, svečano je otvorena, čime je ovaj grad posle pune tri decenije dobio objekat u skladu sa najsavremenijim standardima.

„Uradili smo jedan opšti posao. Posle 30 godina imamo pravu sportsku halu“, izjavio je sinoć na otvaranju direktor Sportsko- turističkog centra Bajina Bašta Dejan Mlađenović, koji se zahvalio svima koju su učestvovali u ovom poduhvatu.

Tom prilikom odigrana je i revijalna fudbalska utakmica između tima domaćina i ekipe glumaca iz filma „Montevideo“.

Otvaranju hale prisustvovalo je oko 2.000 ljudi, a prikupljana su i sredstva za lečenje malog Despota Lazića iz Bajine Bašte, koji boluje od retke genetske bolest.

U okviru rekonstrukcije hale urađena je sanacija krova, potpuno oblaganje hale aluminijumskim panelima, uređenje ulaznog hola, molerski radovi na unutrašnjosti, opremanje toaleta i prilagođavanje ulaza za osobe sa invaliditetom.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh