• Gradovi

  Otvorene kapije Egzit festivala za posetioce

  Kapije ovogodišnjeg Egzit (Exit) festivala otvorene su u 19 časova, a posetioci su već u ranim popodnevnim satima u velikom broju počeli da pristižu u Novi Sad i na Petrovaradinsku tvrdjavu.

  Na ulazima za sada nema većih gužvi, a policija i ostale službe obezbedjenja su prisutne u svim delovima Petrovaradinske tvrdjave, kao i na ulazima gde je obavezan i pretres posetilaca.

  Tokom naredna četiri dana u Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrdjavi nastupiće muzičke zvezde na više od 40 bina, a program je najpre počeo na Rege bini (Raggae Stage) u 19 časova.

  Svečana ceremonija na glavnoj bini (Main Stage) najavljena je za 22.45, a muzičari će program započeti već od 20 časova kada će nastupiti The Frajle.

  Nakon toga se u 21 čas očekuje nastup američke pevačice i kantautorke LP.

  Glavne zvezde prvog dana su švedski bend Fiver rej (Fever Ray), čiji nastup je najavljen za 23.30, i hip-hop zvezde iz Amerike Migos, koji nastupaju u 00.55 časova.

  Najpopularnija bina za ljubitelje elektronske muzike Dens arena (Dance Arena) startovaće svoj četvorodnevni program u 21 čas, zajedničkim nastupom di-džejeva Dušana Nikolića i Runija (Runy), koji dolazi iz Crvenke.

  Na Dens areni jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva Adam Bejer (Bayer) na binu će izaći oko četiri sata ujutru u „back to back“ nastupu sa Idom Engberg, dok će zvezda Riči Houtin (Richie Hawtin) nastupiti u 6 časova ujutru.

  Prvog dana će medju ostalima nastupiti i Sevdaliza, Goblini, Dog Eat Dog, Detour i Bitipatibi.

  Egzit će trajati do 15. jula, a do kraja muzičkog programa publika će moći da čuje neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Grejs Džons, Dejvid Geta, Martin Geriks, Frenč Montana, Zigi Marli i mnogi drugi.

  Organizacioni tim Egzita priprema za 30. avgust još jedan muzički festival koji će pod nazivom „Si dens“ (Sea Dance) biti održan u crnogorskom letovalištu Buljarice.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com