Gradovi

Otvorene prijave za Studentski privredni forum 2016.

BEOGRAD – Prijave za drugi Studentski privredni forum, koji će se održati 4. i 5. marta ove godine u prostorijama Privredne komore Srbije, su otvorene, a teme foruma biće pored ostalog socijalno i oml;adinsko preduzetništvo.

Forum će biti organizovan u vidu dvodnevnog seminara u okviru kog će učesnici imati priliku da dobiju korisne stručne savete i usvoje znanja potrebna za njihov dalji profesionalni razvoj, navedeno je u saopštenju Studentskog privrednog foruma.

Stručni predavači i eminentni gosti iz sveta biznisa će u okviru seminara govoriti na teme socijalnog i omladinskog preduzetništva, zelene ekonomije, položaja žena u preduzetništvu, potencijala društvenih mreža za razvoj biznisa, privrede iz ugla velike kompanije…

Učesnici foruma imaće priliku da usvojena znanja i praktično primene kroz radionice koje će takođe biti održane u okviru seminara, dodaje se u saopštenju.

Na prvom Studentskom privrednom forumu prisustvovalo je oko stotinu učesnika sa beogradskih fakulteta, a ove godine se očekuje oko 200 studenata beogradskih univerziteta i univerziteta širom Srbije, kao i učešće studenata iz regiona, dodaje se u saopštenju.

Studentski privredni forum realizuje Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih, uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja i Privredne komore Srbije.Zainteresovani se za Studentski privredni forum mogu prijaviti klikom na link <http://goo.gl/forms/gtt8Uzx2sp> na kom se nalaze i sve dodatne informacije o visini kotizacije i šta se sve pod njom podrazumeva, piše u saopštenju.

Foto CEDEM

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh