• Novosti online

  OTVORENO PISMO ALEKSANDRU VUČIĆU

  Dobar dan gospodine Vučiću, čestitam Vam na pobedi, ali ne zato što ja mislim da je to dobro, nego zato što ste nadmašili druge.

  Kako kažete-da glasamo za budućnost, da mladima bude bolje.

  Niste Vi jedini koji radite, mada to uvek naglašavate. Ja idem u školu i svako popodne posle škole moram da radim i tako već peta godina, a imam 18. I pored toga, škole i posla,radim i baštu i oko kuce.

  U normalnim državama školuju mlade,ulažu u obrazovanje,uče ih da misle, dok kod nas uče da bubamo napamet, ni slučajno da razmišljamo svojom glavom.

  Profesori koji treba da izvedu generacije u tu budućnost okreću glavu u školama od nasilja jer se boje moćnih tata koji su članovi podobnih stranaka. Kakva je to budućnost kad Vi promovišete neobrazovanost, nepismenost, lažne diplome, kad se ne stidite primitivaca i ovih što ne znaju da govore u skupštini.

  Koja je to budućnost sa prostitutkama na nacionalnim televizijama, uz sex, alkohol i tuče-a zakon se ne primenjuje jer te iste televizije trebaju Vama zarad vlasti.

  Prisvojili ste i zakone, imate svoje medije, podkupljive novinare i smrdljive tabloide.

  Napravili ste državu u kojoj je sve reality show-i naš život i smrt jedne pevačice, zaista tužno…

  Živimo u državi u kojoj je i vojni rok ukinut dok je vama potpuno normalno da vojni ministar bude keramičar. Momci mojih godina su prepešačili Albaniju, dok tabloidni mediji koje Vi podržavate, gaje generacije fensera kojima je mrsko i krevet da zategnu. To svakako nije budućnost u koju ja verujem.

  I da se razumemo nismo mi loši – već vi koji se menjate na vlasti u krug već 15 godina. Koju budućnost možemo sa vama da očekujemo kada niste uspeli jedan manastir da spasete.

  Vama gladni odgovaraju jer samo tako možete da dobijete glas za 1000 dinara, a ko kaže da je gladan dobice policiju za vrat, pa to ni Kim Dzong Unu nije palo na pamet.

  I još da Vam kažem – nisam glasao ni za jednog od vas i iskreno se nadam da niko od moje generacije nije glasao.

  Eto, to Vam je moj stav, jednog od mladih, samo da vidite koliko smo svesni sta nam se ustvari desava.

  Krstan Vukovic

  1 Komentar

  1 Komentar

  1. dado

   8. маја 2016. at 19:42

   MI SMO NAROD KOJI UVEK KRIVI DRUGE I NIKO NAM NIJE BIO DOBAR.REALNO,ZA KOGA BI GLASALI?ZA KOGA SI TI MOMCE KRSTANE,GLASAO?DA LI CE TI ONI POMOCI?ILI SU TE VEC PODMITILI?KAKO SAM PRATIO TVOJ SLUCAJ ZNAM DA ZIVIS MNOGO BOLJE NEGO STO PREDSTAVLJAS.PATETISES A VIDI TVOJE VRSNJAKE KAKO ZIVE.SVAKA CAST NA HRABROSTI AKO SE TO TAKO MOZE NAZVATI.NISI KOPETENTAN DA ZAGOVARAS I KUKAS NA VLAST I ZAKONE,KADA SU TE TI ISTI OSLOBODILI.GLASAM ZA PROMENE I PRAVDU,MRZIM POLITIKU.I JA IMAM SINA OD 16 GOD.UCIM GA DA SE BRANI.ALI IZBOSTI DVOJICU,UPOTREBITI NOZ,NA GOLORUKE!?
   UCI DETE SKOLU I RADI.PA RADE SVI A NE SAMO TI.

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com