• Zdravlje

  Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!

  Virsaviva „Bathsheba“ Borun-Gončarova rođena je pre šest godina sa srcem izvan grudi. Dok je njena mama Dari bila trudna, lekari su joj rekli kako njeno dete nikada neće preživeti, ali je njena mala „ratnica“ dokaz da to nije bilo tačno.

  POGLEDAJTE GALERIJU:

  Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!Ovoj maloj devojčici srce kuca izvan grudi!

  Virsaviva ima stanje pod nazivom „Pentalogy of Cantrell“, retko oboljenje koje utiče na manje od jedne osobe u milion.

  Simptomi i nivoi manifestovanja ovog oboljenja variraju, ali u slučaju ove devojčice to podrazumeva da su joj srce i creva (utroba) izvan njenih grudi i abdomena.

  Zapravo, Virsavivino srce se jasno može videti kako kuca, jer ga prekriva samo tanak sloj mesa i kože.

  Međutim, uprkos ozbiljnosti njene bolesti, mala „ratnica“, kako je njena mama zove, nije dopustila da je ovo obeshrabri. Na stranici koja pomaže da se skupe novčana sredstva za njeno lečenje, piše da Virsaviva voli delfine, crtanje, pevanje, igranje i Bijonse.

  Iako je njen izgled i ponašanje pozitivno, ovoj maloj devojčici koja je inače iz Rusije, je hitno potrebna pomoć, zbog čega su se ona i njena mama i doselile u Ameriku.

  Njih dve trenutno žive na Floridi, a pre toga su bile u Bostonu gde im je u jednoj bolnici rečeno da će moći da pomognu Virsavivi, ali su joj onda obavestili da neće moći da je operišu naredne dve godine, zbog njenog visokog pritiska.

  Uprkos bolesti, redovnim posetama bolnici i stvarima koje je stalno teraju da pravi korake nazad, Virsaviva je prilično filozofski nastrojena povodom čitave situacije.

  „Znam zašto imam srce spolja – zato što Isus želi da pokaže kako može da napravi specijalna bića poput mene“, rekla je ona za NBC News.

  Pravi mali heroj!

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici –MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com