Gradovi

Pajtić: Dobra vest za građane

BEOGRAD – Odluka Aleksandra Vučića da podnese ostavku na mesto predsednika Vlade Srbije dobra je vest za sve građane, izjavio je danas predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić reagujući na odluku o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora.

Pajtić je rekao da će DS izaći na izbore sa programom kojim će pokazati da se reforme mogu sprovoditi i nova radna mesta otvarati bez smanjivanja plata, bez štednje na građanima, bez ućutkivanja kritike i bez zloupotrebe vlasti.

On je naveo da će vanredni parlamentarni izbori pokazati i Aleksandru Vučiću i njegovoj vlasti da građani neće ćutati dok im se „smanjuju plate, otimaju penzije, povećavaju porezi i cene“.

Čovek koji govori kako je „pre godinu i devet meseci zatekao državu pred bankrotom“ verovatno misli na ono što je sam ostavio u periodu svoje vlasti od 2012. do 2014. godine, naveo je Pajtić.

„Čovek koji, kada kaže da ne želi pogled u prošlost, misli samo na sopstvenu prošlost dok tuđu, falsifikovanu prošlost, već četiri godine koristi kao izgovor za sopstvenu nesposobnost, sada očekuje od građana još jednu šansu ‘da se otarasi mangupa u svojim redovima’. Verovatno zato što prva četiri puta nije umeo dobro da ih izabere, a sada, peti put, to će uraditi baš kako treba“, ocenio je on.

Pajtić je istakao da je jedini problem što je Vučić već toliko puta u prethodne četiri godine obmanuo građane da nema pravo ni od koga da traži da mu ikada više veruje.

Foto Tanjug/O.Toskić, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh