Politika

Palma spreman da uđe u Vučićevu vladu

dragan marković palma, palma, js, jedinstvena srbijaFoto: TANJUG / OKSANA TOSKIC / tj

Marković je na konferenciji za novinare rekao da je lideru SNS Aleksandru Vučiću čestitao pobedu SMS porukom, a na pitanje da li je dobio odgovor, rekao je da ima u mobilnom telefonu 181 nepregledanu poruku i da ne zna da li je među njima i Vučićeva.

„Vranjska nameštaljka“

Na pitanje da prokomentariše hapšenje žene iz JS u Vranju, zbog sumnje da je biračima davala popunjene glasačke listiće da ubace u kutiju, Marković je konstatovao da je to „čista nameštaljka“ iza koje ne stoji SNS, nego jedna druga stranka, koju će imenovati „za neki dan“. Dva Roma imala su ulogu da kažu da im je žena iz JS davala novac. Oni više nisu u Vranju, a jedan je iznenada otišao na operaciju. Javnost će uskoro saznati zašto je JS izabrana za takvo nešto, rekao je Marković.

On je istakao da veruje da će dobra saradnja JS i Socijalističke partije Srbije (SPS) biti nastavljena i dodao da će pokušati, kao i do sada, da podrže sve ono dobro što predlaže Vučić.

Koalicija SPS-JS je veoma čvrsta, mi zajedno donosimo odluke, ukazao je Marković i precizirao da će od 29 poslaničkih mandata koalicije u republičkom parlamentu, njegova stranka imati šest.

Imamo manje, to je narodna volja, a narodnu volju treba poštovati. Siguran sam da ćemo poverenje građana koje je dobila naša lista da ispoštujemo, poručio je on.

On je naveo i da je JS u 18 opština u Srbiji sama prešla cenzus od pet odsto i da je prosek popularnosti partije u celoj zemlji oko sedam odsto, a u Jagodini su osvojili 54,02 odsto glasova.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh