• Novosti online

  Parović: Vrh vlasti od Srbije napravio mafijašku državu

  Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović saopštio je da je pred milionima gledalaca državni vrh posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost priznao da je Srbija pretvorena u mafijašku državu.

  Parović je uporedio aktuelnu vlast sa režimom Mila Djukanovića u Crnoj Gori i rekao da je „razlog zbog kojeg su gradjani bili prinudjeni da na 13 televizijskih kanala uživo gledaju monstruozne slike masakriranih ljudi, pokušaj Alekasndra Vučića da „preko noći postane Dritan Abazović“.

  Slobodarski pokret smatra da je do ovakve nagle promene došlo jer je Vučić shvatio da kreće ubrzano urušavanje sistema baziranog na saradnji politike i kriminala pa je požurio da se domaćoj i medjunarodnoj javnosti prikaže kao političar novog vremena.

  „Činjenica da svaka nova predstava i Vučićeva transformacija sve više košta i iziskuje čak i žrtvovanje najbližih saradnika i dojučerašnjih prijatelja jasan je dokaz problema u redovima vlasti čime se otvara jasan prostor za uspostavljanje političke scene sposobne da izvrši pravednu tranziciju i Srbiju vrati medju normalne države“, naveo je Parović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com