• Politika

  Parović: Znam da ne mogu da pobedim

   

   

  Kandidat za predsednika Srbije Miroslav Parović izjavio je večeras da je siguran da ne može da pobedi na predsedničkim izborima 2. aprila i naveo da se kandidovao da bi promovisao drugačije vrednosti.

  „Ja sam siguran da ne mogu da pobedim. Kandidovao sam se sa idejom da promovišem vrednosti koje su drugačije i da narodu pokažem da je moguća alternativa i da je moguće da se svet menja“, rekao je Parović na predstavljanju predsedničkih kandidata na RTS-u.

  On je kazao da je pobedio time što ima priliku da na RTS-u priča o drugačijoj Srbiji i pokaže da „nije politika bauk već paprika i ajvar“.

  Parović je biračima uputio poruku da jako dobro razmisle 2. aprila i ne bacaju svoj glas na one koje su 20 godina vidjali na političkoj sceni već da daju šansu novim ljudima.

  Na pitanje koga će podržati u drugom krugu predsedničkih izbora ako ih bude, on je kazao da se „ne treba izuvati pre potopa“ i da će o tome tek kada se završi prvi krug.

  Parović je kazao da se zalaže za to da Srbija bude i politički i vojno neutralna i da treba da saradjuje sa onima od kojih može da ima koristi.

  Upitan o odnosu prema nacionalnim manjinama, Parović je rekao da se Srbija dobro odnosi prema njima i da tome ne treba niko da je uči.

  Za LGBT populaciju je rekao da treba da ima sva prava sem prava na brak i usvajanje dece.

  „Decu mogu da dobiju samo muškarac i žena, ali ne žena i žena ili muškarac i muškarac“, rekao je Parović.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com