• Gradovi

  Pavićević objavljuje knjigu sa više od 100 svojih govora u Skupštini

  Bivši poslanik i funkcioner Nove stranke Vladimir Pavićević u maju će objaviti knjigu „Više od govora“, sa više od stotinu svojih izlaganja koja je u Skupštini Srbije održao od aprila 2014. godine do marta 2016. godine.

  „Želeo sam da i na ovaj način sačuvam svedočanstvo o svom skupštinskom delanju i da čitaoca upoznam sa sistemom ideja, verovanja, vrednosti i mišljenja koji sam zastupao u svojoj najvažnijoj političkoj ulozi do sada – delanju kao narodnog poslanika“, rekao je Pavićević agenciji Beta.

  U pogovoru knjige koji je napisao njegov kolega s beogradskog Fakulteta političkih nauka, profesor Ilija Vujačić, navodi se da Pavićević „umesto skrivajućih zapažanja, objavljuje razotkrivajuće govore, pokazujući spremnost da, bez dovijanja i naknadne pameti, ali i bez ulepšavanja ili ruženja, preuzme punu odgovornost za izgovoreno i učinjeno“.

  Pavićević je tako, „umesto da piše svoja naknadna zapažanja, što obično čine političari, pa onda dodatno prekrajaju, dopunjuju, doradjuju, ulepšavaju i opravdavaju ili krivotvore svoju biografiju, odlučio nešto (drugo) što pokazuje njegov politički profil“, naveo je Vujačić.

  Knjiga će u knjižarama biti od 22. maja.

  Pavićević je bio poslanik Nove stranke, čiji je lider Zoran Živković, i najaktivniji poslanik u parlamentu.

  Pavićević, docent na Fakultetu političkih nauka, na izborima aprila prošle godine nije uspeo da ponovo udje u parlament, te je podneo ostavku na sve funckije u stranci jer, kako je tada naveo, nije ostvaren ni jedan postavljeni cilj, a ubrzo potom je stranku i napustio.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com