• Gradovi

  Пчелицин карневал у посети Градској општини Медијана

  23.05.2018.

  Најдражи гости  донели шаренило и радост

  Поводом Дана Предшколске установе „Пчелица“ у Нишу, малишани из Вртића „Цврчак“, њих 60-ак са својим васпитачицама посетили су Градску општину Медијана.

  Њихов домаћин био је председник општине Небојша Коцић.

  Поздрављајући најдраже госте обучене у најразличитије костиме Коцић им је, уз речи добродошлице, пожелео  да једног дана неко од њих постане и први човек општине.

  Свако дете добило је од председника Градске општине Медијана Небојше Коцића по једну књигу са десетог Медијана фестивала дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу.

  Уз сок и објашњења „ко је у чијем костиму“ деца су у скупштинској сали Градске општине Медијана председнику општине чак и запевала. Сусрет је завршен заједничком фотографијом испред Градске општине Медијана.

  Градска општина Медијана једна је од установа у граду коју је посетио шарени маскирани карневал малишана из ПУ „Пчелица“ која ове године тако обележава свој дан.

  На овај начин деца се упознају са разним институцијама и њиховим радом, а велики број грађана има прилику да види костимиране малишане током њихових шетњи и ужива у предивној слици, кажу у  ПУ „Пчелица“.

  Д.К.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com