• Novosti online

  Педофил осуђен на три године и девет месеци затвора због напада на две девојчице

  НОВИ ПАЗАР – Основни суд у Новом Пазару осудио је Елведина Д. (36) на три године и девет месеци затвора због тога што је крајем јануара сексуално напаствовао две девојчице, објавио је данас радио Сто плус. Он је проглашен кривим за извршење два кривична дела недозвољена полна радња и за оба је појединачно добио по две године затвора.

  „Након тога му је изречена јединствена казна затвора од три године и девет месеци затвора и у притвору ће остати до упућивања на издржавање казне. Ради се о неправоснажној пресуди и он ће имати право жалбе”, речено је радију Сто плус у Основном суду, јавља Бета.

  Елведин Д. ухапшен је крајем јануара због сумње да је у року од три дана напаствовао две девојчице у улазима стамбених зграда у Новом Пазару.

  Он је најпре у улазу Лучне зграде у центру града напаствовао дванаестогодишњу девојчицу, а потом и деветогодишњакињу у улазу Бор зграде, што је забележено на снимцима камера видео надзора.

  Елведин Д. је раније осуђиван због извршења разних, углавном ситнијих, кривичних дела, а девојчице је напао док је одслуживао казну од осам месеци кућног притвора и то у двочасовном периоду током кога је могао да напусти кућу.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com