• Ekonomija

  Пензионери из Прокупља, Житорађе, Блаца и Куршумлије од данас могу да преузму пензионерске картице

  Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање обавештава пензионере из општина Прокупље, Житорађа, Блаце и Куршумлија да ће од данас, 25. јуна, моћи да преузимају своје пензионерске картице.

  Пензионери са пребивалиштем у Прокупљу преузимаће пензионерске картице сваког радног дана, од 8 до 15 часова, у Филијали РФ ПИО Прокупље, на адреси XXI српске дивизије 49, у канцеларији број 7.

  Корисници из Житорађе своје пензионерске картице могу преузимати у истом режиму рада у Испостави Филијале Прокупље у Житорађи, Топличких хероја 10.

  Пензионери из Блаца могу добити своје пензионерске картице такође сваког радног дана, од 8 до 15 часова, у Испостави Филијале Прокупље у Блацу, Светог Саве б.б.

  Корисницима на територији општине Куршумлија картице су доступне за преузимање понедељком и четвртком, од 8 до 15 часова, у Испостави Филијале Прокупље у Куршумлији, Косте Војиновића 6а.

  Свим корисницима неопходан је идентификациони документ /лична карта или пасош/ да би преузели картицу.

  Након израде и расподеле пензионерских картица затеченим корисницима пензија, приступиће се изради пензионерских картица за нове кориснике, који су укључени у исплату после 26. фебруара 2018. године.

  Породични пензионери, родитељи, старатељи и хранитељи приликом доласка по пензионерску картицу требало би да понесу последњи чек од пензије, односно извештај корисника из банке.

  Д.К.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com