• Novosti online

  Počele praznične gužve na granici, kritično na Batrovcima

   

  PreviewSlide

  Batrovci: Kolona zbog katoličkog Božića

   

   

  Slide

  Borđoški: Angažovan je maksimalan broj ljudi, nadamo se boljoj situaciji za dva dana

   

   

  Na svim graničnim prelazima u zemlji počele su pretpraznične gužve, a najkritičnije je na graničnom prelazu Batrovci, u pravcu iz Hrvatske ka Srbiji, gde se čeka i do 120 minuta, podatak je objavljen na portalu Autozona.

  BATROVCI – Na svim graničnim prelazima u zemlji počele su pretpraznične gužve, a najkritičnije je na graničnom prelazu Batrovci, u pravcu iz Hrvatske ka Srbiji, gde se čeka i do 120 minuta, podatak je objavljen na portalu Autozona.

  Komandir stanice Granične policije u Batrovcima Đorđe Bordoški kaže da se na izlaz iz Srbije ka Hrvatskoj čeka 15 minuta, a na ulaz i do sad i po vremena.

  „Tradicionalno se pripremamo za ove prilike, organizujemo se po broju izvršilaca i kapacitetima i više od toga ne možemo“, kaže Bordoški.

  Precizira da sve što je preduzeto u ovom trenutku je u skladu sa zakonskim normama u ovakvim situacijama.

  Nada se, međutim, da će se u narednim satima situacija koliko toliko normalizovati.

  Prema podacima objavljenim na portalu Autozona, uz napomenu da su oni promeniljivi i relativni, na prelazima prema BiH se čeka do 30 minuta u jednom i drugom smeru, kao i na prelazima ka Rumuniji, Bugarskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.

  Nešto drugačija situacija je na graničnom prelazu Horgoš ka Mađarskoj, gde je čekanje za izlazak iz Srbije do 30 minuta, a za ulazak u našu zemlju i do 90 minuta.

  Inače, na ostalim graničnim prelazima ka i iz Hrvatske zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com