• Gradovi

  Podgorica: Osnovana Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope

  PODGORICA – U Podgorici je danas osnovana Asocijacija menadžera Jugoistočne Evrope, AMSEE, kojoj su pristupila menadžerska udruženja Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

  AMSEE ima za cilj da unapredi komunikaciju menadžera i razmenu znanja i iskustava na polju menadžmenta, saopšteno je iz tog udruženja.

  Osnivanje ove Asocijacije je rezultat platforme “Podgoričke inicijative za bolji i uspešniji region“, kao i rezolucije prvog Kongresa evropskih menadžera održanog 6. i 7. juna u Budvi, definisane kao potreba bolje povezanosti i većeg institucionalizovanja menadžerskih asocijacija na prostoru zapadnog Balkana i jugoistočne Evrope.

  Na Osnivačkoj skupštini je odlučeno da sedište AMSEE bude u Podgorici, a za prvog predsednika ove organizacije izabran je Budimir Raičković, predsednik Asocijacije menadžera Crne Gore.

  AMSEE je na osnivačkom skupu takođe prihvatila zahtev Evropske Manadžment Asocijacije (EMA) i Srpske Asocijacije Menadžera (SAM) da dobiju status posmatrača u ovoj regionalnoj instituciji, navodi se u saopštenju.

  Foto amm.co.me

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com