Hronika

Podneta još jedna krivična prijava protiv Saše Radulovića

 

PreviewSlide

Podneta još jedna krivična prijava protiv Saše Radulovića

 

Podneta još jedna krivična prijava protiv Saše Radulovića

BEOGRAD – Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je podneta još jedna krivična prijava protiv Saše Radulovića, kojom se tereti za krivično delo zloupotrebe položaja odgovornog lica, odnosno za angažovanje firme svoje supruge da obavlja knjigovodstvene usluge za preduzeća u kojima je on bio stečajni upravnik.

Podnosilac krivične prijave je potpredsednik Zajednice sindikata Srbije Mira Basta, rekla je Tanjugu portparol Tužilaštva Leposava Vujanović.

Ona je dodala da će biti određen obrađivač krivične prijave i da potom slede provere navoda.

Inače, ovo je već druga krivična prijava protiv Radulovića, koja je podenta Prvom osnovnom tužilaštvu, a prijave protiv njega postoje i kod Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kao i kod Tužilaštva za organizovani kriminal, koje su već na proveri.

Potpredsednik Zajednice sindikata Srbije Mira Basta rekla je Tanjugu da je krivična prijava protiv Radulovića podneta zbog sumnje da je kao stečajni urpavnik u dužem vremenskom periodu zloupotrebio svoj službeni položaj i službena ovlasćenja koja je imao.

„Radulović je registrovao na ime svoje supruge Tatjane Radulović firmu koja se bavi knjigovodstvenim uslugama i u više od 30 preduzeća gde je bio stečajni upravnik angažovao je firmu svoje supruge da obavlja usluge za njih“, rekla je Basta.

Na taj način, kako smatra Basta, Radulović je prekršio više zakonskih odredbi.

„Smatrali smo da bi javnost morala da bude upoznata sa tim i ovom prilikom pozvali sve zaposlene i oštećene iz firmi koje su u stecanom postupku da nam se obrate za pomoć i da ćemo biti uz njih“, navela je Basta.

 

Preview

MIRA BASTA

Slide

MIRA BASTA

Slide

MIRA BASTA

Slide

MIRA BASTA

Slide

MIRA BASTA

 

MIRA BASTA

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh