Gradovi

Podrška organizaciji kongresa nerohirurga

NOVI SAD – Pokrajinska vlada podržaće organizovanje Međunarodnog kongresa neurohirurga, koji će biti održan 22. oktobra u Novom Sadu, saopšteno je iz Biroa za informisanje Pokrajinske vlade AP Vojvodine.

Kako se navodi u saopštenju podrška Pokrajinske vlade pomenutom kongresu neurohirurga bila je tema današnjeg sastanka predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i pokrajinskog sekretara za zdravstvo Zorana Gojkovića sa predstavnicima Udruženja neurohirurga Srbije, na čelu sa Lukasom Rasulićem, počasnim predsednikom Organizacionog odbora kongresa.

„Međunarodni kongres neurohirurga okupiće vodeće evropske i svetske stručnjake u oblasti neurotraumatologije, a Novi Sad, Vojvodinu i Srbiju staviti u centar dešavanja u toj oblasti“, kaže se u saopštenju.

Kako je u razgovoru istaknuto, stručni skupovi poput Međunarodnog kongresa neurohirurga, koji doprinose razmeni znanja vrhunskih stručnjaka, važan su segment u stvaranju uslova za razvoj zdravstva.

Sastanku su pored Lukasa Rasulića, prisustvovali i predsednik i sekretar Organizacionog odbora međunarodnog kongresa neurohirurga, Petar Vuleković i dr Đula Đilvesi.

Preview

IGOR MIROVIC I ZORAN GOJKOVIC

Slide

IGOR MIROVIC I ZORAN GOJKOVIC

Slide

IGOR MIROVIC I ZORAN GOJKOVIC

Slide

IGOR MIROVIC I ZORAN GOJKOVIC

IGOR MIROVIC I ZORAN GOJKOVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh