• BG

  ПОЈАЧАН РАД СЕКТОРА ЗА НАПЛАТУ ПУТАРИНЕ ТОКОМ ПРВОМАЈСКИХ ПРАЗНИКА

   

   

  ЈП „Путеви Србије” и Сектор за наплату путарине спремно дочекују предстојеће првомајске празнике, период када је повећан интензитет саобраћаја на ауто-путевима у Републици Србији.

  ЈП ,,Путеви Србије“ посвећује велику пажњу организацији рада на наплатним станицама у циљу бржег проласка возила и спречавања евентуалних застоја.

  Сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно, без паузe и у ту сврху повећан је број инкасаната и других запослених на наплатним станицама.

  ЈП „Путеви Србије“ омогућило је учесницима у саобраћају да се путем портала на ауто-путевима и апликације за мобилне телефоне ЈП „Путеви Србије“ информишу о евентуалним задржавањима на наплатним станицама, прекидима саобраћаја, стању коловоза, временским приликама и другим неопходним информацијама.

  На видљивим местима у зони наплатних станица, постављена су обавештења возачима да припреме тачан износ новца за плаћање путарине на српском, енглеском, немачком и турском језику.

  Комфорнију вожњу свим учесницима у саобраћају омогућава електронска наплата путарине. Употреба уређаја за електронску наплату путарине осим што значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак кроз наплатне станице без заустављања, представља и јефтинији вид плаћања путарине, јер се приликом допуне уређаја за ЕНП одобравају различити попусти.

  У систему електронске наплате путарине, тренутно има преко 230 000 корисника уређаја за ЕНП и њихов број се сваке године повећава. Истичемо да сваки трећи учесник у саобраћају који пролази кроз наплатне станице, путарину плаћа електронским путем.

  Уз продајна места ЈП „Путеви Србије“ у Београду у Устаничкој улици бр.64/5, у зони некадашње наплатне станице Београд на ауто-путу Е-75 и Новом Саду у улици краља Петра I 28a, продаја и допуна ТАГ уређаја се врши и на 123 продајна места која се налазе дуж свих деоница ауто-путева у Србији, на граничним прелазима и у већим градовима преко мреже овлашћених дистрибутера, као што су бензинске станице НИС Гаспром, ОМВ, Еуропетрол, Петрол, Мол Србија, Синеза, Савез возача Србије, Путне таксе д.о.о., Милетић Комерц, пословнице АМСС и Технокопа.

  ЈП “Путеви Србије“ апелује на возаче да на пут крену одморни, поштују ограничења брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу.

  ЈП „Путеви Србије“ учесницима у саобраћају жели срећан пут и свима честита предстојећи празник!

   

  ЈП „Путеви Србије

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com