• BG

  ПОКС: Вулинова подршка ријалитију је срамна

   

  БЕОГРАД – Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) позива министра одбране Александра Вулина да почне да ради свој посао, а не да се меша у посао министра културе, чији основни задатак је да ниво културе у српском друштву подигне и да спречи скрнављење и деградацију духа, преко ријалити програма, пре свега младих нараштаја.

  – Уместо да подржи колегу, министра културе Владана Вукосављевића у борби против ријалитија, Александар Вулин јавно стаје у заштиту највећем загађивачу и тровачу људског духа.

  Вулин је на најбољи могући начин демонстрирао разлике између републиканског уређења у којем се пропагирају вредности кроз ријалитији, а то су искључиво материјалне, одсуство емоција, себичност и простаклук и краљевине, у којој су неговане традиционалне, породичне вредности, поштење, доброта, патриотизам и љубав.

  Али, ипак, најлакше је ту разлику видети у примеру ко је министар војни данас – Александар Вулин, човек који брани ријалити шоу и министар војни у време краљевине – војвода Радомир Путник, који нас је бранио у балканским и светском рату – поручио је потпредседник ПОКС, Војислав Михаиловић.

  ПОКС подсећа да је, док хиљаде грађана немају кров над главом, потрошено 18 милиона евра у изградњу објеката који служе само за потребе снимања ријалити програма, са намером да се народу да игара, ако нема хлеба.

  Ријалити програми су деградација морала и атак на породичне и традиционалне вредности, које су неопходне за опоравак нашег друштва и државе, а које су уништене када је срушена краљевина.

  Покрет обнове Краљевине Србије ће се увек борити против тог монструозног телевизијског формата и за његово сузбијање на сваки могући начин.

  25.09.2018.

  Информативна служба
  Покрет обнове Краљевине Србије

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com